søndag 27. mars 2011

Fuglekasser

Det er fredag ettermiddag. Det har vært en travel periode på jobben. Nå gleder jeg meg til å reise på landet og gjøre andre ting. Å komme seg avgårde med mann, unger og baggasje, og være på hurtigbåtterminalen til klokken 1630 er en koordineringsutfordring. Denne fredagen hjalp det å avspasere en time slik at det ble litt mer tid til pakking. Når vi først er ombord i båten - senker helgefreden seg. Da blir jeg ikke engang oppkavet av unger som maser om is og brus på båten - vi er jo på tur.

Denne helgen hadde vi med to fuglekasser som onkel Arvid har laget for ungene. Disse ble behørig hengt opp på to trær som vi kan se godt fra oppholdsrommet. Nå håper vi det er noen småfugler som vil bo hos oss iår.


Lørdag hadde vi en super dag ute. Vi jobber med å ta ned bjørketrær som skal gjøre at utsikten bedre. Denne helgen måtte 4 trær vike (det er en haug å ta av). Trærne som sto mellom furua og bjørkene til venstre er borte. Neste gang tar vi bjørkene i bildet. Da kan vi se hele sundet selv om bladene springer ut. Ungene var kjempeflinke og bar på greiner til den store gullmedalje.


Været var fint og vi hadde kjeks og drikke ute. Vi var også en tur for å se om kiosken var åpen - det var den ikke. Jeg og Maria fikk plukket klosterklokker på en åker - ja det var en deilig dag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar