mandag 8. februar 2010

Hytta tar form

Vi var på Foldøy i helgen - det var kjempegøy!

Nå begynner vi å se hvordan hyttedrømmen vår blir i virkeligheten. Det å komme gående langs veien og se at hytta ligger der mellom trærne var en deilig opplevelse.

Selv om det var lørdag, jobbet arbeidsfolkene ivrig. De var veldig klar for å vise oss hva de hadde fått til, og at de er stolte over arbeidet sitt lover godt for forsettelsen.

Hytta er nå tett og de jobber med å isolere innvendig. Denne uken skal de gjøre ferdig isoleringen, skille av til rommene inne og gjøre ferdig taket utvendig. Kassen på toppen skal fortsette over uterommet og kles med sink. Han som skal gjøre jobben kommer på planleggingsmøte idag. Det blir spennende å se hvordan dette blir.

Innvendig ser det fremdeles ut som en byggeplass, men det er ikke vanskelig for meg å få følelsen av hvordan det kommer til å bli. Foreløpig er jeg veldig fornøyd. Noen uforutsette ting er det jo alltid, men jeg har tro på at vi finner ut av det.

Til helgen er det klart for elektriker og rørlegger. Når de er ferdige kommer tømmermennene tilbake og begynner med å sette opp gips og panel.

Jeg må helt klart inn om 2 uker for å se hvordan arbeidet skrider framover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar