mandag 8. mars 2010

Det skrider langsomt framover

Var innom på hytta i helgen for å se hva som har skjedd siden sist. Ting går ikke like fort lengre og det kan kanskje være vanskelig å se hva som er gjort siden sist. En rask oppsummering er at hytta har stått "til tørk" en stund slik at fuktigheten i golvet skal forsvinne før sparklings- og malerarbeid kan begynne.


Tømmermennene har nå satt opp gips i taket og på de få veggene som skal ha gips. Resten av veggene skal paneles. Jeg var veldig spent på å se fargen på den ferdigmalte panelen. Heldigvis var den slik jeg hadde forestilt meg og den blir kjempefin - trur eg.


Siden sist har også de siste sink kassene over pergolaen blitt ferdige. Sinken er også levert (2 ganger - første gang med feil dimensjon) og er klart for montering.
Det som skal skje framover nå er at sinken skal monteres. Owe skal inn neste uke å justere (les slipe) gulvene slik at de blir klare til fliselegger og parkett. Om to uker kommer maleren og skal starte med sparkelarbeidet.

Fremdeles ligger snøen dypt på Foldøy og det er ikke klart for ryddig ennå. Vurderer å dra inn noen dager i forbindelse med påsken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar