mandag 5. april 2010

Påske


Været i påsken har vært så som så, men turen til Foldøy har vært flott. Vi har hatt overnattingsbesøk hele påsken i tillegg til ettermiddagsbesøk den ene dagen. Store og små har kost seg veldig.

Vi har også benyttet anledningen til å rydde og fikse litt rundt den nye hytten. Etter snøen forsvant kom alt rotet frem, og det var fint å få samlet sammen søppel, byggmaterialer og nedfelte greiner fra i vinter. Owe fikk også jobbet litt med hytta. Han fikk skrudd opp litt lys og klargjort for elektrikeren som kommer om 14 dager.

Nå til uken skal flisemannen visstnok gå igang med flislegging av gangen og badet. Det blir spennende å se hvordan det blir. Resten av panelen må også på plass slik at alt er klart til elektrikeren kommer.

Vannproblematikken (vannsig mot muren) utenfor begynner det heldigvis å komme litt gode forslag til. Planen nå er at det skal komme en å skjære noen spor i berget slik at det kan meisles en renne for å lede vannet bort fra hytten. Jeg håper dette kan bidra til at det tørker litt lettere opp. Jeg håper også at golvet i stuen snart tørker opp slik at snekkeren etterhvert kan begynne å tenke på å legge parkett. Det er mye å tenke på.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar