søndag 12. mai 2013

Kom mai du skjønne milde....

Når kommer egentlig våren iår.... Jeg venter og venter, men det ser ut som om jeg må vente forjeves. Denne helgen på hytta var ingen unntak. Vi reiste på onsdag ettermiddag og håpet på en flott Kristi Himmelfartsdags ferie.

Dessverre rant regnet ned stort sett hele dagen. Fredag var det heldigvis litt bedre. Da var vi ute hele dagen. Ikke akkurat med sommertemperaturer, men godt jobbevær og det gikk til og med an å drikke kaffe i hytteveggen.

Vi fikk tatt ned to trær som skjermet for solen (hvis den en gang kommer) på den nye uteplassen. Svigermor (Anne) foreslo at vi i tillegg skulle ta vekk litt småskog ned mot sjøen for å åpne opp terrenget. Det gjorde vi og det ble en suksess. Neste gang (hvis det ikke regner) skal jeg prøve å få noen fine bilder av dette også.

Owe prøvde seg på å begynne å bygge dørene til skapet på leveggen. Det var en dårlig ide. Da han pakket frem verktøyet for å begynne, startet det også å regne. Det ble ikke til mer enn tenkingen og forberedelsene denne gangen.

Inne hadde vi det uansett fint. Kaktusene i vinduskarmen som nå har stått i to år, blomstret kjempefint. Maria, svigermor og jeg var ute og plukket masse hvitveis som vi pyntet bordet med.

Sist helg kjøpte jeg også en potteplante som jeg synes var veldig fin. Dessverre vet ikke helt hva det er. Noen andre som vet.

På veien tilbake tok vi ferjen i ensom majestet. Det var bare noen få andre på båten denne lørdagskvelden. Vi hadde tatt med mat og drikke, og kortstokk som vi hygget osss med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar